Also Nederland BV
Maakmijnapp.com
1.405 5.2mb

Met deze gratis ALSO app ontvang je de allerbeste aanbiedingen en blijf je op de hoogte van IT evenementen die je niet wilt missen. De app is specifiek ontwikkeld voor wederverkopers van IT producten.

Deze App brengt je:
- Altijd en overal op de hoogte van de allerbeste aanbiedingen, acties en evenementen;
- Alle informatie over jouw IT distributeur op één centrale plaats.

Over ALSO
ALSO Nederland B.V. is al sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. ALSO beseft dat iedere klant uniek is en zorgt continu voor een persoonlijke en flexibele benadering, afgestemd op verschillende bedrijfssituaties. ALSO Nederland B.V. is onderdeel van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumenten-elektronica distributeur in Europa. Hierdoor biedt ALSO haar klanten in Nederland een unieke combinatie: een zeer persoonlijke en flexibele benadering maar ook de voordelen van een grote Europese speler.

- Blijf op de hoogte van onze Acties en aanbiedingen.
- Blijf op de hoogte van onze Evenementen en schrijf je daarop in via de App.
- Houd onze Social Media berichten in de gaten.
- Bekijk ons assortiment.
- Bekijk onze webshop en website.
- Maak kans op leuke prijzen via onze App.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less