BMW H.L GROUP
Eazi-Apps Ltd
4.5.2 Varies with device
BMW H.L GROUP fokusohet tek krenaria e vet për t'i dhënë kënaqësi klientave. Me aplikacionin e BMW H.L GROUP, i gjithë publiku mund të angazhohet për një eksperience unike ne sherbimet dhe produktet që kemi.

Eksploro specifikisht, eventet, promocionet, produktet, shërbimet si dhe informacion në dorën tuaj dhe ndihmën përkatëse. Disa nga specifikat e app përfshin:

- BMW kontakt në dorën tuaj
- Prenoto për t'i bërë shërbim makinës
- BMW produktet
- Karta e Besnikërisë
- Shiko Ofertat e fundit të BMW H.L GROUP
- Shiko eventet e BMW H.L GROUP
- Makina për shitje
- Plotëso shpejt një raport aksidenti dhe efektivisht.
- Shkrep, dhe dërgo fotografin direkt tek ne që të ndihmojmë me rastin tënd.

- New Features

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less