Fitsports Emmen
Maakmijnapp.com
1.400 4.7mb

Het Fit Sports gevoel. Wat is dat?

Fit Sports is er met 2 vestigingen in Emmen en Coevorden voor iedereen in de regio die graag vooruit komt in het leven. Onze filosofie is dan ook heel simpel. Met een gezonde dosis wilskracht en talent kun je alles bereiken in het leven. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is dan ook van harte welkom – van beginner tot gevorderde en van jong tot oud.

Je sport voor je plezier, je wilt graag afvallen of je doet het voor een betere gezondheid. Iedereen heeft zo zijn eigen sportdoelstelling. Bij ons kun je terecht voor je wekelijkse beweging en ontspanning. Je ontmoet elkaar in een sfeervolle omgeving waar persoonlijke aandacht en de juiste balans tussen inspanning en ontspanning voorop staan. En dat alles zonder ingewikkelde contracten en abonnementen. Bij Fit Sports kies je een pakket dat past bij jouw wensen en doelstellingen en de looptijd die bepaal je zelf!

Persoonlijke aandacht, fun en variatie!

Onze Sportcoaches en Personal Trainers dagen je zowel binnen als buiten de muren van onze club graag uit om iets nieuws te proberen. Bij Fit Sports wordt sporten daarom nooit saai. We gaan samen met je aan de slag om te ontdekken wat het beste bij jou past en wat je leuk vindt. Door een unieke mix van sport, dans, spel, kracht, conditie, ontspanning en gezelligheid staat sporten bij Fit Sports altijd garant voor voldoende fun en variatie!

Na inspanning komt ontspanning

Na afloop kun je jezelf heerlijk verwennen met een bezoek aan onze sauna en even lekker nazitten in onze lounge met een kopje koffie of een verfrissend drankje.

Iedere keer met een energiek en voldaan gevoel weer naar huis......dat is Fit Sports!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less