Hadders Media
Maakmijnapp.com
1.399 4.6mb

Welkom op de App van Hadders Media

Hadders Media is gespecialiseerd in het maken van professionele video- en fotoproducties voor particulieren en bedrijven met als specialiteiten trouwreportages, bedrijfsfilms en video’s voor de woningverkoop.

Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat komt niet alleen tot uiting in de zéér ervaren cameraman(nen) en professionele video- en fotoapparatuur waarmee we uw opnamen maken, maar ook in de voorbereidingen, montages en uitstraling.

Wij beperken ons niet tot Nederland, maar werken ook over de grenzen. Zo hebben wij onder andere diverse opnamen mogen maken in Italië, Frankrijk, Mauritius, Zuid-Afrika en België.

Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen en een goed product af te leveren.

Er zijn dagen in het leven die je nooit meer wilt vergeten. Bijzondere dagen die je voor altijd wilt koesteren zoals je trouwdag.

De mooiste en meest indrukwekkende herinnering aan je trouwdag is ongetwijfeld een professioneel gefilmde en gemonteerde trouwvideo op Blu-ray disc, DVD of Full HD MP4-bestand.

Onze trouwvideo’s onderscheiden zich doordat ze een compleet beeld geven van jullie prachtige dag. En met compleet bedoelen we ook écht compleet.

Niet slechts en korte samenvatting of een videoclip van een paar minuten, maar een complete film van gemiddeld 90-100 minuten voorzien van een juiste verhaallijn, een uitgebreid keuzemenu, mooie overgangen, passende effecten, achtergrondmuziek en aftiteling. Met onze trouwvideo’s hoeven jullie géén moment meer te missen.

Multimedia is niet meer weg te denken in onze moderne samenleving. Video’s bekijken en delen via sociale media en internet is aan de orde van de dag. Denk maar aan populaire sites als YouTube. Tablets en smartphones in combinatie met internet zijn belangrijke tools geworden die uw klanten gebruiken om te zoeken naar uw bedrijf, diensten en producten. Het is voor u als ondernemer belangrijker dan ooit om daar optimaal gebruik van te maken.

Een woonvideo is een ideale manier om onderscheidend te zijn. In plaats van uitsluitend traditionele foto’s van de woning te laten zien, speelt een woonvideo veel beter in op sentiment en gevoel van de koper. Sociale aspecten, zoals de woonomgeving, de wijk, de naburige voorzieningen en dergelijke zijn voor de koper van grote betekenis. Die worden weliswaar in de presentatieteksten genoemd, maar met bewegende beelden daarbij zal het de toekomstige koper veel méér zeggen, omdat hij of zij er een voorstelling bij kan maken. Zeker belangrijk als de koper niet uit de regio komt.

- Vraag een offerte aan via onze App
- Bekijk de video's die door ons gemaakt zijn.
- Bekijk onze diensten via de App
- Neem rechtstreeks contact met ons op via de App.
- Hou onze aanbiedingen in de gaten via de App.
- Bekijk onze Social Media berichten.

Trouwen,Trouwreportage,Trouwvideo,Trouwfoto,Videograaf,Fotograaf,Aanzoek,Uitvaart,Bedrijfsfilm,Doop

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less