Lief Gala
ODG Software
1.399 4.8mb

Welkom op de App van Lief Gala.

Het jaarlijks terugkerend benefietgala van Assen.

In 2011 ontstond bij de organisatoren het idee om iets te organiseren wat nog niet wordt georganiseerd in Assen en waarvan wij dachten dat er onder Assenaren een behoefte aan was. Wij zijn altijd wel te porren voor een leuk feest en een galafeest leek ons uniek, dus waarom zullen er niet meer mensen zijn die dit op prijs kunnen stellen.

De maatschappij dat ben jij. Dit motto hebben wij toegepast door er een goed aan te koppelen. Vandaar ook dat het Lief Gala is genoemd.
Vol overgave zijn we in 2011 begonnen met de organisatie van het eerste Lief Gala in de hoop dat het een geslaagd feest zou worden en dat de opkomst hoog zou zijn.
Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het feest was buitengewoon geslaagd en we hebben vrijwel direct besloten dat we er een traditie van moesten maken.

De tweede editie van Lief Gala in 2012 werd nog een groter succes. Met nog meer feestende bezoekers en nog meer opbrengst voor het goede doel: Ons huis van Promens Care!

Zonder al die enthousiaste feestliefhebbers zou dit niet zo’n succes zijn geworden. Ben je aanwezig geweest tijdens het Lief Gala dan heb je dit pracht feest mogen ervaren en dan weet je dat je editie 3 niet mag missen. Het missen van dit gala feest gun je ook je beste vrienden niet! Nodig ze dus uit en zorg dat zij er ook bij zijn om het feest nog completer te maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En uiteraard hoe meer opbrengst voor het goede doel.

Graag houden we de traditie in stand en daar hebben we jullie voor nodig.
Tot de volgende editie van het Lief Gala. Noteer alvast de datum in de agenda die je hier op de website van Lief Gala kunt vinden.

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less