OBS Parkschool
Maakmijnapp.com
4.0.1 5.7mb

Welkom op de App van de Parkschool

De Parkschool is een grote openbare basisschool in het centrum van de mooie Drentse vestingstad Coevorden.

Op dit moment gaan er 330 kinderen naar onze school. Ze worden begeleid door een enthousiast onderwijsteam van 25 personeelsleden.


Prestatie met passie en plezier zijn belangrijke ingrediënten van onze school. We hebben hoge verwachtingen van onze kinderen en ze worden dan ook met passie uitgedaagd door onze groepsleerkrachten.

Daarnaast zijn we ons bewust van de verschillen tussen kinderen maar leveren we heel graag, op een plezierige wijze, onze bijdrage aan de verdere ontwikkeling van al onze kinderen.

De Parkschool staat van oudsher bekend als een ‘traditionele’ basisschool met veel aandacht voor de basisvaardigheden lezen, taal, rekenen. Daarnaast leggen wij nadruk op echte kennisvakken als aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs.

Tegelijk is de Parkschool vernieuwend en continu in beweging. Als het bijdraagt aan de kwaliteit van ons onderwijs dan gaan traditie en vernieuwing op de Parkschool hand in hand.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less