Molla e Shendetit
Olympic AppBuilder
1.0.2 Varies with device
Gazeta 'Molla e Shëndetit' eshte nje ansambel rubrikash me informacion të integruar, që plotesojne njera-tjetren dhe qe i përshtaten shëndetit të çdo njeriu. Mjafton ta lexoni ketë gazetë dhe do te kuptoni misionin.

Misjoni ynë, të ndryshojmë perceptimin se semundjet trajtohen, por nuk sherohen. Trupi i njeriut ka aftesine te rigjenerohet duke i dhene kodin e vetesherimit

copyright. Irfan Gjeci Botues 00355696758813

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less