Makina Ime
Eazi-Apps Ltd
2.0.2 Varies with device
Makina ime

Porsche Albania importuesi ekskluziv i Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA dhe Volkswagen Makina Tregtare sjell për klientët por edhe të apasionuarit pas botës së makinave aplikacionin “Makina ime”. Shumë informacione të dobishme për makinën tuaj si edhe një linjë direkte komunikimi me Porsche Albania.

Ndërmjet shumë funksioneve do të veçojmë:

- Gjej makinën tënde. Arma juaj që ju tregon vendin e saktë ku keni parkuar dhe si të ktheheni aty. Kur keni parkuar (sa kohë) dhe mundësinë për të vendosur 'timer' për t’ju kujtuar se koha e parkimit tuaj po përfundon (shumë e dobishme për parkimet me pagesë).

- Test drive. Zgjidh markën dhe modelin dhe rezervo direkt një test drive të personalizuar.

- Rezervo takim për servis apo pyet për pjesën e këmbimit që të nevojitet.

- Harta e simboleve kryesore në kroskot. Informohu direkt se cfare kuptimi ka simboli që është ndezur në kroskot.

- Na pyet për gjithëçka (për markat e grupit Volkswagen). Ne do mundohemi të mbledhin informacionin më të saktë për çdo pyetje apo interesim tuajin.

Kontrollo çdo aspekt të makinës, udhëtimit apo parkimit tuaj me “Makina ime” nga Porsche Albania.

Porsche Albania “Lëvizja është suksesi ynë”.

- Specifikat

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.1 and up

...more ...less