Real Hijab
SME Cloud Sdn Bhd
4.0.1 5.5mb

REALHIJAB COLLECTION merupakan 100% milik bumiputera mula bertapak pada tahun Jun 2012.

Perniagaan kami memfokuskan pada penjualan shawl, tudung labuh dan tudung ekslusif secara borong dan borong minima adalah 10 helai dan purata seminggu sekali tudung baru akan masuk.
Bermula dari rumah dengan membekalkan kain dan juga tudung pada butik dan kedai-kedai di seluruh Malaysia, Realhijab telah mengorak langkah dengan pembukaan kedainya di Jalan TAR pada Sepetember 2013.

Namun begitu, pembukaan kedai kecil nyata tidak dapat menampung permintaan yang terlalu banyak saban hari dan pada 1 Febuari 2014 Realhijab telah membuka sebuah butiknya yang pertama di Arked Metropoint Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur dan sebulan kemudian cawangannya yang kedua di Cambell Complex, Dang Wangi Kuala Lumpur (Berhadapan SOGO)

Untuk anda yang merupakan peminat kepada shawl dan juga haldmoon and boleh dapatkan wide shawl dan halmoon anda dengan apps ini.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less