Silver Alam
SME Cloud Sdn Bhd
4.0.1 5.7mb

Satu Jenama Premium Bagi Produk Produk Berasaskan Herba Hebat (As Sunnah) Habbatus Sauda/ Black Seed di Malaysia dan Juga Persediaan Bagi Permintaan Luar Negara

Habbatus Sauda yang dikenali dengan nama saintifiknya NIGELLA SATIVA telah digunakan di serata dunia terutamanya di negara Timur Tengah sebagai ubat bagi pelbagai penyakit. Rujukan sejarah membuktikan bahawa Habbatus Sauda telah digunakan sebagai herba perubatan sejak lebih 3000 tahun sebelum Masihi.

HADITH
Dari Abu Salamah dari Abu Hurairah bahawa Rasulullah SAW bersabda:

Tetaplah kamu dengan Al-habbatus Sauda ini kerana sesungguhnya padanya terdapat ubat segala penyakit kecuali As-Sam(maut).

(Riwayat Bukhari dan Muslim).

Habbatus Sauda berfungsi menguatkan sistem pertahanan badan, mengecutkan semua jenis ketumbuhan, mengubat batuk kronik, selsema, sesak nafas, lelah, luka-luka di hati, batu hempedu, batu karang, paru-patu berair dan mengandungi hormon bagi menambah kecergasan mental dan seksual.

Ia juga dapat mengatasi pelbagai jenis alahan dan gatal-gatal kulit, membantu menguatkan fungsi kelenjar, meregang permukaan kulit, mengatasi sakit puan dan berfaedah untuk sakit tuan.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less