Solva Bewindvoering
Maakmijnapp.com
1.399 5.6mb

Welkom op de app van Solva.

Wie zijn wij?

Wij zijn Solva-Bewindvoering,een professioneel bewindvoerderskantoor gevestigd in Coevorden. Samen op weg naar een stabiele toekomst, dat is ons streven.

Wat doen wij?

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende onderdelen. Dit zijn:

- beschermingsbewind

- inkomensbeheer

- vaste lasten beheer

Even voorstellen

Voor velen geen nieuw gezicht maar wel een nieuwe start.

Trots stel ik mijn nieuwe bedrijf aan u voor. Per 1 juli 2011 ben ik vanuit Coevorden gestart met mijn eigen bewindvoeringskantoor. Solva Bewindvoering.

Na jarenlang in loondienst veel ervaring te hebben opgedaan als bewindvoerder ben ik nu voor mijzelf gestart. Mijn drijfveer is dat ik maatwerk wil kunnen bieden aan de kwetsbare doelgroep waarmee en waarvoor wij werken. Ik wil daar mijn eigen invulling aan kunnen geven en ben daarom mijn eigen weg ingeslagen.

In Solva Bewindvoering (niet voor niets de eerste letters van het woord Solvabiliteit, wat staat voor in staat zijn aan je schulden te voldoen) wil ik samen met de klant de horizon bereiken van een betere toekomst.

Door te zorgen voor transparantie en het maken en nakomen van heldere, realistische afspraken met mijn klanten, denk ik een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van de problemen die aan de orde zijn. Ik wil daarbij meer zijn dan een “loket”, maar ook persoonlijk betrokken.

In Coevorden is mijn kantoor gevestigd. Vanuit deze plaats ben ik in het hele Noorden en Oosten werkzaam.

Ik nodig u uit een kijkje te nemen op mijn website www.solva-bewindvoering.nl. Graag ben ik bereid u in een persoonlijk onderhoud te informeren over mijn aanpak.

Via de website kunt u contact met mij opnemen voor een afspraak of voor het aanmelden van een nieuwe klant.

Graag tot ziens!

Annemiek Meppelink

- Bekijk onze diensten.
- Neem rechtstreeks contact met ons op.
- Het versturen van nota's via de App.
- Blijf op de hoogte van belangrijk nieuws.
- Meld u aan via de App voor onze diensten.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less