Sophie Caffe & Snacks
Eazi-Apps Ltd
4.5.2 Varies with device
Aplikacioni i Sophie Caffe është një mënyrë e shpejtë dhe e
thjeshtë për të gjetur një ambjent Sophie, për të mbledhur pikë, dhe për të mësuar në lidhje me ofertat dhe shpërblimet ekskluzive për ju.Përzgjidh artikujt, bëj porosin dhe paguaj tek njëra nga pikat më të afërta të Sophie Caffe, pa patur nevojë të prisni në radhë.

* Karta Besnikërisë: Kontrollo pikët dhe fito shpërblimet.

* Kafet Sophie: Gjej pikën më të afërt, drejtimin, telefonoji.

* Share: Shpërndaje aplikacionin sa më shumë tek miqte tuaj që të përfitojnë dhe ata nga ofertat, shpërblimet dhe promocionet.

* Evente: Kontrollo eventet në pikat e Sophie Caffe.

* Dërgo foto: Duke dërguar foton tuaj ju atomatikisht bëheni pjesë e promocioneve dhe ofertave në Sophie Caffe.

* Apliko për punë: Plotësoni formularin dhe ju do kontaktoheni menjëherë mbi pozicionin që keni aplikuar.

* Kënaqësia e klientit: Jepni përshtypjet tuaja për Sophie Caffe duke plotësuar anketen që të na ndihmoni për të përmirësuar cilësine e shërbimit dhe produkteve.

* Rrjetet sociale: Facebook dhe Instagram.

Në qoftë se keni ndonjë problem në përdorimin e app ju lutem na kontaktoni me telefon ose email.

- Specifika të reja

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less