SUELA CANGU STUDIO
Olympic AppBuilder
1.0.1 Varies with device
Suela Cangu
Trajnuar ne Paris, Milano, Firenze, Napoli, Athine, Mal i Zi, Chicago, Amsterdam.
Certifikata te ndryshme ne lidhje me parukeri dhe make-up.
Bashkepunim me disa nga revistat me te mira te modes ne shqiperi si dhe pjesemarese ne shume evenimente te modes dhe botes se showbiz.

Copyright App. Alban Rrokaj 0695306048

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less