Twapp - de Twente business app
Blink Interactive B.V.
2.3.1 3.5mb

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van alles met betrekking tot ondernemen en netwerken in Twente? Get connected met mensen uit je vakgebied, toonaangevende Twentse bedrijven en netwerkorganisaties als het IKT, KvK, VNO NCW, Kennispark, Stichting Fris en WTC Twente. Laat je eenvoudig op de hoogte houden en informeer ook als bedrijf je eigen netwerk van nieuws en updates. Download de app nu en ervaar zelf hoe leuk en gemakkelijk netwerken in Twente kan zijn.

Twapp. Voor de trotse Twentse ondernemer.

**********

Twapp is de app van Twente.com. De netwerksite van Twente waarin voor iedereen winst te behalen valt op het gebied van netwerken en ondernemen. Wat kun je verwachten van de app?
- Blijf up-to-date met mensen in je netwerk
- Houd jezelf op de hoogte van zakelijk nieuws, events, agenda items
- Laat aan anderen zien op welke bedrijven je trots bent met de ‘Trots’ knop
- Vind interessante professionals en ontdek hoe je met ze kunt connecten

**********

"Ik heb door middel van deze app al heel veel leuke contacten opgedaan door in te checken bij zakelijke events. Een babbeltje is zo gemaakt wanneer je weet wie er ook is!" — Nadine

"Heel handig appje met overzicht van alle vakgebieden en bedrijven in Twente." — Frank

"Zo nu en dan check ik de app op nieuws en events en ben daardoor veel beter op de hoogte wat er allemaal speelt." — Gerard

**********

Haal het maximale uit je netwerk. Twapp houdt je namelijk op de hoogte van alle ins en outs uit je eigen netwerk, maar ook het laatste nieuws van de Twente.com website en Twentse netwerkorganisaties gaan niet aan je voorbij.

Wat kan ik met deze app?

Als geregistreerd lid van twente.com word je door middel van de Twapp op de hoogte gehouden van zakelijk nieuws, events, agenda items en belangrijke informatie. Blijf up-to-date met mensen uit je netwerk en vind interessante professionals waarmee je kunt connecten. Ontdek zelf wat de Twapp voor je Twentse zakenleven kan doen! Een bedrijf een warm hart toedragen kan ook. Laat zien dat je trots bent op het bedrijf naar keuze door te klikken op de ‘trots’ knop. Een leuk event voorbij zien komen? Meld je meteen aan via de Twapp en check in tijdens het event en ontdek wie er nog meer aanwezig is.

**********

Hoe werkt Twapp?
Gebruik Twapp overal en wanneer je wilt in Twente, maar uiteraard ook in heel Nederland en zelfs daarbuiten!

1. De nieuwste contacten
Nog geen account bij Twente.com? Geen probleem. Via de app kun je snel en gemakkelijk een Twente profiel aanmaken die via de website aangevuld en gewijzigd kan worden.
Log in en zie in een oogopslag de nieuwste contacten die zich hebben aangemeld voor de Twapp. Zie in welk vakgebied ze zich bevinden, voor welk bedrijf ze werkzaam zijn en hoe je met ze kan connecten. Ontdek ook op welke bedrijven ze trots zijn. Dit is de eerste stap naar een groter netwerk!

2. Laat je op de hoogte houden
Vind op de pagina ‘Nieuws’ alles over Twents nieuws op zakelijk gebied. Eenvoudig en overzichtelijk en te filteren op netwerkorganisatie of vakgebied.

3. Mis niets meer met de handige netwerkagenda
Ontdek per netwerkorganisatie of vakgebied de nieuwste items die op de agenda staan. Erbij zijn? Meld je dan aan door simpelweg op het agenda item te klikken en vervolgens op de knop ‘Aanmelden’. Je wordt dan doorgestuurd naar de desbetreffende website waar het aanmelden definitief wordt gemaakt. Aangemeld? Check jezelf dan in tijdens het event en netwerk met de andere ingecheckte personen.

4. Connect
Waar het allemaal om draait: connecten! Zoek personen, bedrijven of netwerkorganisatie en connect door middel van de opgegeven contactgegevens en/of LinkedIn, Twitter of Facebook.
Draag een bedrijf een warm hart toe door te laten zien dat je trots op ze bent met de de ‘Trots’ knop.

**********

Klaar om zakelijk Twente te ontdekken en het meeste te halen uit je netwerk? Download de gratis app en beleef het zelf. Get connected!

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less