Norlux
Norlux
1.1.1.7 11.0mb

Norlux ble startet i 1998 av lysentusiaster med genuin interesse for opplevelsene som kan skapes gjennom riktig bruk av lys.

I dag er Norlux en ledende kompetanseaktør på belysning. Som produsent og importør av belysningsutstyr sikrer vi oss kontroll over priser og produktutvikling. Dette kommer våre kunder til gode i form av konkurransedyktige priser, produktbredde og unik logistikk. Vi har et stort og moderne logistikksenter, sannsynligvis Norges største lager av lyskilder, armaturer og strømskinner. Vi ”snur oss rundt” svært raskt for å tilfredsstille kundens forventninger. Dette gjør oss til en sikker og fleksibel leverandør, vi har beredskapslager av utstyr for våre kjedekunder.

Norlux har meget høy faglig kompetanse, og vi besitter i tillegg høy kunnskap om de ulike bransjene og markedene våre kunder opererer i. Vi samarbeider med installatører, grossister, arkitekter, interiørdesignere, konseptutviklere, byggherrer og over 50 butikkjeder i Skandinavia.

Vi skreddersyr de mest hensiktsmessige belysningsløsningene ut i fra de behov, utfordringer og mål som foreligger for den aktuelle kunde. Med riktig valg av armaturer kan energikostnaden reduseres med minimum 30%, med samme lysmengde og opplevelse i butikk. Vi har solid kompetanse innen LED belysning til bruk innendørs og utendørs.

Vår jobb er å skape de ønskede opplevelsene gjennom riktig belysning. Vår misjon er å forstå hvilket uttrykk våre kunder vil formidle, fange det og forsterke det gjennom strategisk bruk av lys.

Lys fra Norlux er mer enn lys – det er kompetansen, tankene og planleggingen bak våre belysningsløsninger som gjør oss unike.

Content rating: Medium Maturity

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less