LexView
CP SoftWorks
1.0 5.8mb

LexView is een handige applicatie om snel en gemakkelijk wetteksten te doorzoeken. In plaats van artikels te moeten gaan opzoeken in zware wetboeken, kan je nu simpelweg met je gsm een hele lijst aan wetboeken en teksten oproepen.
Deze applicatie is vooral ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Veel van de belangrijkste en meest gebruikte wetteksten zijn reeds opgenomen in deze app.

Een kort overzicht:
Functies:
-Doorzoeken van een specifieke wettekst op een ingegeven zoekterm
-Wetteksten op basis van afkondigingsdatum zoeken
-Over alle rechtstakken/wetteksten heen zoeken op woord(en)
-zoeken op artikel

In de app zelf wordt er een overzicht gegeven van welke wetteksten er juist allemaal beschikbaar zijn. Ook kan je op deze link https://drive.google.com/file/d/0B1sBPKxYbSidTUZhMW5VcWFvRDg/edit?usp=sharing een pdf terugvinden waarin alle verwerkte wetteksten vermeld staan.

Moesten er problemen zijn, contact kan via email of facebook. De comments hier zullen ook regelmatig gecheckt worden. Suggesties zijn welkom!

Er is ook een donatieversie van de app beschikbaar, als u tevreden bent van de app bvb of als u wilt steunen om de app ook naar iphone over te brengen :) In de donatieversie kan u het kleurenschema van de app volledig zelf bepalen (bedoeld als leuk extraatje).

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less