EuroProst
Euro Prost
1.1 0.9mb

Firma EURO PROST osnovana je u Julu 1997. godine. Od Januara 2000. godine firma EURO PROST se isključivo opredjeljuje za tržište liftova, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu.

U mjestu Miričina, opština Gračanica, nalazi se sjedište firme sa upravom, projektnim i tehničkim odjelom, proizvodnim pogonom i skladištem u vlastitim objektima.

Projektovanje i proizvodnja se baziraju na najnovijim dostignućima i našoj saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima na tržištu liftova. Baziran na uspješnoj saradnji kupac-projektovanje-kvalitet, proizvodni program se neprekidno povećava uspjevajući održati visok nivo kvaliteta, sigurnosti naših proizvoda, ali i zadovoljstvo kupaca i korisnika.

Augusta 2004. godine uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, čime smo potvrdili našu spremnost na ispunjenje zahtjeva kupca i naše opredjeljenje za kvalitet i sigurnost. Cilj firme EURO PROST je osigurati kupcu proizvod vrhunskog kvaliteta. Od ideje i koncepta do tehničkih rješenja usklađenih sa važećim normativima i standardima. Kvalitet i sigurnost naših proizvoda trajan je zadatak i cilj svih uposlenih u firmi EURO PROST.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.1 and up

...more ...less