Groveko
Groveko
2.2.1 2.4mb

Bestel uw schoonmaakartikelen via de app van Groveko.
Met de Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie hun schoonmaakartikelen online bestellen.
Door het aantal handelingen tijdens het inkoopproces enorm te verminderen kunnen bedrijven een flinke efficiencyslag maken.
Om gebruik te maken van de app is een account benodigd.

Groveko App gekoppeld aan het Groveko Inkoop Management Systeem
De Groveko App is gekoppeld aan het Groveko Inkoopsysteem. Het inkoopsysteem helpt u om volledig overzicht te hebben in bijvoorbeeld de inkoopstatistieken, facturen en orders per filiaal of locatie. De App is hier een uitbreiding op. Met de nieuwe Groveko App kunnen medewerkers op een schoonmaaklocatie zelf een order invoeren uit een, vooraf voor hen, samengestelde bestellijst. De medewerker verzendt via zijn tablet of smartphone de order naar de inkoper op het hoofdkantoor of direct naar Groveko. Als de order via de inkoper gaat, controleert deze order, past hem aan als dat nodig is en zendt de bestelling naar Groveko. Zo blijft de controle en het overzicht bij de inkoper en de verantwoording om de juiste schoonmaakartikelen op tijd in huis te hebben ligt bij de locatie.

Direct verzenden naar de schoonmaaklocatie
Wanneer de bestelling bij Groveko ontvangen en verzameld is, worden de goederen direct afgeleverd op de schoonmaaklocatie. Door het logistieke proces van de goederen volledig bij Groveko te laten, bespaart de klant zijn medewerkers een flink aantal handelingen. De inkoper kan er ook voor kiezen om orders centraal geleverd te krijgen. Die keuze kan in het Inkoop Management Systeem ingevoerd worden. Via het Inkoop Management Systeem kan de inkoper alle opties, gegevens en wachtwoorden per locatie instellen.

Locatiedetectie
Een leuke optie in de App is de automatische locatie detectie en de koppeling met het Groveko Blog voor het laatste nieuws en de aanbiedingen.
De App is bedoeld als eenvoudig en makkelijk te gebruiken bestelsysteem, gemak dient de schoonmaakbranche.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less