Infofest
Intellex
1.0 Varies with device
U fascinantnom ambijentu budvanske rivijere, već dvadeset godina za redom, održava se jedna od najznačajnijih ICT manifestacija u našem regionu - Festival informatičkih dostignuća - INFOFEST.

Zbog misije INFOFEST-a, zbog svega što je svojim sloganima do sada izrekao, zbog nezamjenjivosti direktne komunikacije meðu učesnicima i sadržajne razmjene iskustva i znanja, jubilarni dvadeseti INFOFEST 2013 će biti obilježen samo jednom riječju - PORUKE.
Ovogodišnji Festival će objediniti poruke koje smo, u protekle dvije decenije, razmjenjivali i slali onima koji nisu bili sa nama. Pred nama i pred onima koji dolaze stoji složen zadatak da život učinimo boljim, bogatijim i sadržajnijim, uz pomoć novina koje nude savremene tehnologije. Zbog toga INFOFEST i postoji.

Festival je, svih ovih godina, imao važnu edukativnu misiju širenja informatičke kulture, odnosno razumijevanja da je informatika davno prestala da pripada samo informatičarima. Upravo tu misiju INFOFEST-a prepoznala je Vlada Crne Gore, kada je proglasila Festival manifestacijom od državnog značaja.

U tematskom i stručnom pogledu, INFOFEST je postao prestižna tačka za saopštavanje novih tehnoloških dostignuća, objavu komercijalnih ponuda, prezentiranje najsavremenijih projekata.

Na INFOFEST-u su svoje vizije i ideje izlagali renomirani internacionalni autoriteti, zatim reprezeti vodećih tehnoloških brendova, ali i mladi neafirmisani autori, koji su svoju karijeru gradili uz Festival.

Uz INFOFEST su stasavale danas vodeće ICT firme u regionu. Svaki novi INFOFEST je, za Organizatora, bio novi izazov i nova odgovornost u odnosu na rastuća očekivanja njegovih učesnika, naviklih da na Festivalu nema repriza i da će se tamo čuti i saznati ono što predstavlja aktuelnu suštinu tehnološkog napretka. Ispunjavajući takva očekivanja, INFOFEST je uspio da se izdigne nad prosjekom, nad skromnim ambicijama i nad ograničenjima koja su ga, u okruženju, pratila.

Zbog toga, svi privrženici INFOFEST-a, zajedno sa Organizatorima ove manifestacije, sa ponosom dočekuju jubilarno dvadeseto okupljanje, da bi, još jednom čuli nečije i uputili svoje.
Zbog svega toga, uvjereni smo da su ovo tek PRVE dvije decenije Festivala.

Dobrodošli!
(Milan Mrvaljević, direktor INFOFEST-a).

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less