ParkeerControl
Ivengi.com
Varies with device Varies with device

Elke gemeente kent het: parkeervraagstukken. Parkeerdruk, parkeercapaciteit of andere relevante zaken. Natuurlijk wilt u de beste beslissingen nemen. Maar hoe kun je die nemen als het al lastig is om nauwkeurige metingen te doen? En hoe controleerbaar zijn die eigenlijk? Datacontrol presenteert Parkeercontrol. Wij meten de parkeerdruk op een nauwkeurige en betaalbare wijze. De resultaten ziet u terug in een gebruiksvriendelijk rapport.

Alles overzichtelijk met Parkeercontrol

Parkeercontrol geeft precies en overzichtelijk de parkeerdruk weer. De monitor bestaat uit een smartphone met speciale software. In fase 1 zal dit een iPhone zijn waar met drukknoppen het soort en het aantal voertuigen vastgelegd wordt, gekoppeld aan het aantal parkeerplaatsen. Zo ziet u per sectie wat de situatie is. [G1]

De speciaal ontwikkelde software leest vervolgens de data en geeft het geheel geografisch en overzichtelijk weer. De resultaten en het kaartmateriaal zijn alleen voor u toegankelijk op een speciale website. Daarbij bepaalt u wat u wilt zien. Zo heeft u toegang tot alle informatie over de parkeerdruk.

Voordelen van Parkeercontrol:

- controleerbare metingen op basis van de nieuwste GPS-techniek en smartphone.
- snel en eenvoudig in gebruik
- efficiënte en accurate metingen
- duidelijk leesbare rapportage
- metingen uit te voeren door één persoon
- altijd de meest recente informatie beschikbaar

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less