АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ
iVote
1.1 1.3mb

Апликација која нуди информации за понуда на елитни станбени објекти и луксузни комерцијални објекти на Адора инженеринг. Покрај ова, апликацијата овозможува и преглед на најновите вести поврзани со работата на компанијата.


Aдора инженеринг е меѓународно сертифицирана компанија со повеќе дејности, која својот фокус го насочува на градежништвото со што Адора прерасна во препознатлив бренд - лидер во високата градба во Македонија и во регионот.

****************

Application that provides information to offer elite residential buildings and commercial luxury buildings created by Adora Engineering. In addition, the application provides an overview of the latest news related to the company.


Adora is internationally certified engineering company with more activities, which has its focus directs the construction of the Adora's grown into a recognizable brand - the leader in high building in Macedonia and the region.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less