Tűzvédelem
Air-Max
1.0 2.9mb

Szolgáltatásaink:

Fő tevékenységi körünk intézmények, szállodák, éttermek, korházak, bevásárló központok és ehhez tartozó kiszolgáló egységek tűzvédelmi rendszereinek szerelése, szervizelése és felülvizsgálata. Épületek légtechnikai karbantartása, üzemeltetése távfelügyeleti rendszerekkel. Szolgáltatási körünket bővítettük a Belimo professzionális túzvédelmi termékeinek forgalmazásával, telepítésével.

Tűzvédelmi rendszerek:

A tűzvédelmi rendszer valódi működése akkor kezdődik, amikor Önök, megrendelők már túl vannak a terveztetési, telepítési, esetleg engedélyeztetési fázisán. A beüzemelés kezdetéig mi, a kivitelezők azon dolgoztunk, hogy tűzvédelmi rendszer megfelelően elássa a feladatát, úgy, hogy az Önök életét, munkáját ne zavarja, működése szinte észrevétlen legyen. De ez nem jelenti azt, hogy a továbbiakban semmi dolgunk nincs a tűzjelző rendszerrel, sőt: a hátralévő teljes élettartama alatt rendszeresen el kell végezni a karbantartást és a felülvizsgálatokat. Ezek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, hiszen az egyik legnagyobb veszély, ha védettnek hisszük magunkat egy működésképtelen tűzvédelmi rendszer mellett. A tűzvédelmi berendezést hatósági átadásakor több szempontból ellenőrzik. Egyrészt, hogy a rendszer a szabványoknak és előírásoknak megfelel-e, másrészt, hogy a terveknek megfelelően történt-e a kivitelezés, a megfelelő anyagokat, eszközöket építették-e be, és a legfontosabb szempont: tűz esetén megfelelően fog-e működni a rendszer. A tűzvédelmi rendszer kizárólag a hatósági engedély birtokában kezdheti meg működését. Optimális esetben 20 évig is zökkenőmentes üzemidőre számíthatunk, de a gyakorlatban természetesen hamarabb elavulnak az eszközök.

A tűzvédelmi berendezések üzemszerű állapotban nem kikapcsolhatóak, kivéve a karbantartások és hibajavítások során alkalmazott átmeneti, részleges kiiktatásokat. Az Air-Max Zrt. kimagasló minőségű tűzédelmi rendszerekkel áll megrendelői rendelkezésére. Tervezés, megvalósítás, szabványosítás, felülvizsgálat. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tűzvédelem - Air-Max Zrt.
Telefon/Fax: 00-36-63-480-047
Mobil: 06-70/453-9421

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less