Barcodesaver
Zdrnja
1.0 2.6mb

Barcodesaver.com je servis za razmenu podataka o proizvodima i cenama,namenjen kako za profesionalnu upotrebu komercijalnom sektoru i prodaji tako i krajnjim korisnicima koji zele ustedeti u kupovini.

UPUTSTVO

Barcodesaver.com je servis za razmenu podataka o proizvodima i cenama,namenjen kako za profesionalnu upotrebu komercijalnom sektoru i prodaji tako i krajnjim korisnicima koji zele ustedeti u kupovini.

Svaki korisnik za jedan uneti podatak u bazu(cenu ili sliku) dobija jedan poen ili kredit a za svaki podatak (cenu ili sliku) koji iscita iz baze mu se skida 1 poen sa njegovog kredita.

Izuzetno admin moze korisnicima koji tacno,bez greske unose veci broj podataka dodeliti koeficijent.Broj unetih podataka (cena ili slika) koje korisnik unese se mnozi sa koeficijentom i tako korisnik koji ima koeficijent npr 5 moze za jedan uneti podatak u bazi iscitati besplatno 5 podataka koje su uneli drugi korisnici.

Po zavrsetku obilaska terena korisnik moze na web pretrazi pregledati unete podatke iz baze za odredjeni bar kod filtrirane po sledecim kategorijama.

grad
trgovinski lanac

moze selektovati odredjenu prodavnicu tako sto odabere grad,trgovinski lanac i ulicu i u polju Ukljuci u pretragu sve objekte u krugu od moze uneti udaljenost u metrima za krug u kojem bi se vrsila pretraga.


NPR ako korisnik selektuje odredjenu prodavnicu i unese npr 3000m, pretraga ce u rezutatima prikazivati podatke samo iz objekata udaljenih do 3000m od oznacenog objekta.

Podatci se takodje mogu filtrirati po ceni,po datumu,tj vremenu unosa.

Zanimljiva ikorisna opcija je i prikaz slika.Svaka slika ima oznaceno vreme unosa,objekat u kojem je uslikana i barkod proizvoda koji je na slici,te se mogu dobiti tacno locirani i hronoloski sredjeni podatci o pozicijama i izgledu odredjenog prozvoda. Postoji mogucnost da korisnik odabere da mu se prikazuju podatci bez slika(samo cene),samo slike ili i slike i cene za odredjeni proizvod. akodje moze definisati koliko se maksimalno moze prikazati slika po pojedinacnom unosu.

Korisnik moze odabrati koliko se ce se rezutata prikazati u pretrazi i da li ce se u pretrazi prikazivati samo rezutate koje su uneli drugi korisnici ili ce biti ukljuceni i unosi koje je sam korisnik uneo.

Informacije o cenama,proizvodima i prodavnicama su informativne prirode.Barcodesaver ne garantuje za tacnost podataka jer se podatci unose od stranke korisnika.

Content rating: High Maturity

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less