ONE MU ENTERPRISE
CANADESIGN SDN. BHD.
1.0 0.9mb

LATAR BELAKANG SYARIKAT

ONE MU ENTERPRISE telah ditubuhkan pada 15 Mei 2012. Syarikat ini merupakan sebuah syarikat Bumiputera yang menawarkan perkhidmatan membekal Mesin Percetakan Inkjet & Laser, Peralatan Tulis, Peralatan Pejabat, Percetakan Digital dan Offset, Pengiklanan dan Fotografi.

Pada awalnya, ONE MU ENTERPRISE hanya tertumpu kepada kerja-kerja percetakan kecilan . Namun begitu, ONE MU ENTERPRISE telah mengorak langkah setapak ke hadapan dengan menjalankan kerja-kerja secara langsung dengan pelanggan yang berskala lebih besar dan sehingga kini, sejumlah lebih dari 100 buah syarikat telah mendapat khidmat dari kami.

ONE MU ENTERPRISE telah diterajui oleh seorang pengarah yang mempunyai kepakaran tersendiri dalam bidang perniagaan dan perkhidmatan iaitu UMI FARHANA BINTI ABD BAKAR. Pada masa ini, syarikat kami beroperasi di alamat NO. 21&23, JALAN TU41, TAMAN TASIK UTAMA, 76450 AYER KEROH, MELAKA

MISI
Menjadi Sebuah Syarikat Yang Berdaya Saing, Utuh dan Mematuhi Prinsip Perniagaan Dan Dasar Ekonomi Baru.

VISI
Menerima Seruan Kerajaan Dalam Semua Sektor Perekonomian Negara Berdasarkan kepada Kemampuan Kewangan dan Menjalankan Penyelidikan dan Pembangunan Bagi Meningkatkan Kualiti Produk dan Perkhidmatan.

OBJEKTIF
Mencapai dasar / objektif yang dirancang (jangka pendek / panjang) dan pulangan keuntungan dalam semua perniagaan mengikut perkiraan Prinsip Perniagaan Islam dengan memberi perkhidmatan berkualiti dan kepuasan pelanggan

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less