ISA gevaarlijke stoffen scan
Quintens
4.2.4 1.1mb

Met de ISA app kunt u veiligheids- en milieu-informatie vinden over artikelen door de barcode te scannen. Na het scannen toont de app of een artikel (chemisch) een gevaarlijke stof is. De app toont de eerste bladzijden van het veiligheidsinformatieblad (VIB). Het volledige VIB kunt u naar uw eigen email sturen. Daarnaast kunt u een aantal gegevens opvragen zoals de ADR code. De app toont ook de werkplekinstructiekaart (WIK) met waarschuwingssymbolen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Een onmisbaar instrument voor logistieke medewerkers en winkelpersoneel direct te zien of een artikel een gevaarlijke stof is en welke beschermingsmaatregelen nodig zijn.

De app houdt een lijst bij van gescande artikelen. Die lijst kunt u naar uw email adres sturen. Daarbij ontvangt u ook een aantal gegevens over de gescande artikelen.

Om de volledige functionaliteit van de ISA app te kunnen gebruiken moet u een abonnement hebben op de ISA informatiedienst.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.1 and up

...more ...less