JelovnikApp (demo verzija)
Poslovne Aplikacije
1.0.5 1.9mb

Jelovnik Aplikacija kreirana je za vlasnike pizzerije koji traže inspiraciju što osim finoslasnih pizza još mogu pokloniti fanovima u 2015 godini.

Ako si to ti ... u nastavku je fantastičan prijedlog za tebe....


UPOZNAJ NOVU GENERACIJU JELOVNIKA.
Nov, elegantan, a opet dobro poznat dizajn. Dobri stari jelovnik pretvoren u mobilnu aplikaciju. Obogaćen sa uzbudljivim novim mogučnostima.


JELOVNIK APLIKACIJA. MOĆAN JELOVNIK SVAKOM POGLEDU.
Jelovnik nije samo mobilan, on je i moćniji od svojeg papirnatog prethodnika. Kreirati novu generaciju jelovnika značilo je dobro promisliti svaki aspekt i fokusirati se na svaki, i najmanji detalj. Uveli smo neke očigledne novosti, poput sistema za pohvale/kritike i dijeljenje aplikacije na društvenim mrežama. Ali tu su i brojne, suptilne promjene sitnih stvari kao što su gumbi, ikone i fontovi, koje možeš vidjeti na aplikaciji. I nismo se zadržali samo na tome — svaki smo detalj optimizirali tako da fantastično izgleda na tabletu i pametnom telefonu.


APLIKACIJA STVORENA ZA LJUBITELJE PIZZE. TOTALNO NOVO. TOTALNO 2015.
Sa Jelovnik Aplikacijom željeli smo užitak naručivanja dostave podići na sasvim novu razinu. Zato smo proveli anketu i pitali facebook prijatelje što misle o "jelovnik aplikaciji", odnosno, da li bi im aplikacija bila korisna i praktična. Odgovore na anketu možeš pročitati na ovom linku: http://jelovnikapp.com


TVOJ BREND. TVOJ LOGO. TVOJ JELOVNIK - NADOHVAT PRSTA.
Zahvaljujući novoj vrhunskoj tehnologiji korisnici mogu uživati u ultrabrzom pristupu jelovniku koji radi perfektno bez spajanja na internet. To znači da sad konačno možeš imati svoju brendiranu aplikaciju bez ovisnosti o trećim stranama i bez mjesečnih troškova za održavanje.


OPAKA JEDNOSTAVNOST. NA PRVOM MJESTU.
U dizajnu najbolja rješenja karakterizira jednostavnost, elegancija i učinkovitost. Izbrusili smo svaki detalj, izbacili slike i nepotrebne elemente što je rezultiralo sa laganom aplikacijom koja zauzima malo prostora na mobitelu, a u prvi plan smo stavili upravo ono što korisnici najviše žele — jelovnik.

--------------------------------------------------------------------------

Više informacija o jelovnik aplikaciji, cijenu izrade i kako kupiti, možeš saznati na web adresi http://jelovnikapp.com, putem e-pošte jelovnikaapp@gmail.com, ili pozivom na broj 092/2168-727

Content rating: Everyone

Requires OS: 3.2 and up

...more ...less