Witre
Manutan SA
2.0 31.0mb

Dra nytta av vår erfarenhet och ta hjälp av oss i dina dagliga inköp av produkter till arbetsplatsen. Anslut via appen från kontoret, lagret eller vid ditt skrivbord och låt oss förenkla din vardag. I appen finns allt du behöver för en effektiv inköpsprocess.
Witre Manutans App: Innovativ funktionalitet för att höja din inköpsupplevelse. * Meddelandefunktion: Direktkontakt med din säljare på Witre Manutan
- Kommunicera med våra säljare via sms eller video
- Ställ frågor och få svar inom en timma (under kontorstid: 08.00-17.00)
- Skicka en produktbild och få snabb återkoppling med information du söker, som prisinformation och tekniska råd kring produkten.
* Scanna: Upplev känslan av förstärkt verklighet (Augmented reality) genom att scanna sidorna i katalogen och ge liv åt dem.
* En ny uppdaterad version med utökad funktionalitet släpps i mars 2014 och kommer ge dig möjlighet att beställa produkter direkt ifrån appen.
Upptäck Witre Manutan:
Vårt mål: Skapa genuina relationer.
Vi säljer alla arbetsplatsprodukter som ett företag kan tänkas behöva för sin dagliga verksamhet, och som distributör i flera olika kanaler kommunicerar vi med tusentals människor varje dag.
Vi känner idag ett ansvar att skapa värme i alla relationer och vår dagliga utmaning som företag är att bibehålla uppriktighet, förtroende och medmänsklighet som fokus i alla personliga kontakter vi har.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less