Njoftime IO
RT Software GROUP LLC
2.3.7 Varies with device
Njoftime (IO) është një aplikacion i cili mund t'ju vij në ndihmë për të publikuar njoftime te ndryshme ose per të gjetur mallra apo shërbime të cilat ofrohen nga kompani apo individë të shpërndarë në Shqiperi, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni, Greqi dhe Itali.

Qëllimi i këtij projekti është i thjesht dhe i qartë, mundësia për të patur gjithë informacionin që keni nevojë në xhepin tuaj. Android & iPhone & Web Application.

Funksionalitetet -

1. Rregjistrimi me foto profili dhe foto kopertine
2. Mundësi rregjistrimi me anë te Facebook
3. Mundësi për të komentuar në njoftime të ndryshme
4. Mundësi për tu abonuar tek kompani apo individë që publikojnë njoftime
5. Mundësi per të publikuar njoftime me foto (sasia dhe madhësia e fotove e pa limituar), kategorizim personal, vendëndodhje gjeografike, përshkrim i detajuar.
6. Kërkim inteligjent
7. Mundësi për të bërë share njoftimet në rrjete sociale

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less