Connectar
Connectar
1.6.0 1.6mb

Iedereen wordt wakker en gaat slapen met de telefoon in zijn of haar hand. De wereld is veranderd, echter de wereld van solliciteren is al jaren hetzelfde. De huidige markt is verzadigd en er zijn ontzettend veel bedrijven die hetzelfde doen. Waarom zou je als werkzoekende vacatures zoeken als je toch iedere dag dezelfde ziet en nooit hoort wat de status is van je lopende sollicitatie? Dit en nog veel meer irritaties hebben er toe geleid dat het anders moet. Wij hebben een app ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor de werkzoekende. Daarnaast hebben wij met werkgevers gepraat over de irritaties die zij hebben tijdens het werven en selecteren van kandidaten. Wij hebben voor al deze irritaties een oplossing, Connectar.

Wij zien LinkedIn als het CV van de toekomst. Ook voor werkgevers is dit een plus, als iemand solliciteert wordt altijd het juiste LinkedIn profiel mee gestuurd. Dit is erg handig in het kader van referenties natrekken.

Connectar is in eerste instantie gericht op de branche ICT. Dit is de grootste branche van Nederland. Door ons eerst op één branche te richten kunnen we marketing gericht in zetten. Dat wil niet zeggen dat werkzoekende en werkgevers in andere branches niet welkom zijn, maar houd het in je achterhoofd.

Wij zijn inmiddels een jaar verder maar mogen nu met trots Connectar presenteren. Verwacht niet dat er direct honderden vacatures op je scherm zullen verschijnen. Stel de app in en wacht het af! Geef ons ook de tijd om Connectar te bewijzen.

Dit is de eerste officiële release van Connectar, mochten jullie ons willen helpen of tips hebben horen wij het graag!

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less