Aplicatia prezinta intro interfata foarte ergonomica, cei cinci pasi pe vcare trebuie sa-i urmeze un antreprenor pentru a-si deschide o firma:
1. Ideea: reprezinta prima etapa in deschiderea unei afaceri. Fara a avea o idee despre un produs sau un serviciu, nu avem niciun motiv de a infiinta o firma.
2. Finantarea: fara bani nu putem deschide o firma. Aplicatia va prezinta cateva surse de finantare pentru un antreprenor care doreste sa-si deschida o firma.
3. Conditiile de inregistrare: pentru a functiona, o firma trebuie sa fie inregistrata. In acest pas este prezentata legislatia care reglementeaza inregistrarea unei firme.
4. Birocratia: in aceasta sectiune, aplicatia prezinta care sunt actele necesare pentru inregostrarea unei firme.
5. Contractul: se spune ca relatiile clare fac prieteni buni. Astfel, pentru a avea succes, o firma trebuie sa aiba relatii contractuale clare, cu furnizorii, partenerii si clientii. In aceasta sectiune este prezentat un model de contract comercial.

Succes!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less