All in Albania
Luxury Creative Ltd.
1.0 Varies with device
Sa herë keni patur nevoj të gjeni një biznes të caktuar në një vend të panjohur?

Ndodh që shpeshherë ne të gjendemi në situate të pakëndëshme dhe të mos kemi informacione të mjaftueshme për bizneset përreth. Ndodh që të duam të gjejm Baret, Karburantet, Spitalet, Farmaci, Supermarketet, Hotelet, Restaurantet apo të vendosim se si do ta shpenzojmë fundjaven. Kjo gjë është tashmë e mundur nga 'All In Albania'.

Me ane të këtij aplikacioni ju tashme do ta keni më të lehtë të gjeni informacionin e kërkuar pa pyetur dhe menjëherë në smartfonin tuaj. Kemi kënaqësinë të ju vëmë në dispozicion një listë të gjërë me të gjitha kategoritë e bizneseve përreth jush.

Gjithashtu 'All In Albania' i vjen në ndihmë të gjitha bizneseve që janë lodhur nga format e vjetra të marketingut dhe kërkojnë diçka të re dhe akoma më atraktive për të ju gjendur më pranë klientëve të tyre. Me anë të këtij aplikacioni ju mund të bëni me shumë se kaq, jo vetem ti informoni klientët tuaj për shërbimet që i ofroni por edhe ti ftoni ata me anë të një njoftimi për çdo event apo ofertë që biznesi juaj ofronë.

'All In Albania' tek ne do të gjeni çdo biznes në smartfonin tuaj!

(Nëse nuk e gjeni qytetin tuaj në aplikacion mos u shqetësoni ne do ta shtojmë çdo qytet se shpejti.)

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less