Kiho työaika
KIHO
2.0.1 3.9mb

Helpompi tapa kirjata

Kiho Työaika on monipuolinen työajanseurantajärjestelmä. Työaikakirjaukset kerätään järjestelmään kaikilla halutuilla tavoilla, kuten esimerkiksi mobiilikirjauksina, rfid-lukijalla, työpäätekirjauksina ja niin edelleen.

Kiho Työaika helpottaa työntekijän arkea, sillä kirjauksen tekeminen on vaivatonta tai jopa kokonaan automaattista; itse työn suorittamiselle jää enemmän aikaa. Myös palkanlaskijan työnmäärä vähenee merkittävästi, koska järjestelmä tekee automaattisen TES-tulkinnan.

Hallintaa kentälle

Kuvittele tilanne, jossa työnjohto tietää aina tarkalleen ketä on paikalla ja missä he ovat. Suurempien työmaiden hallintaan sopii Android-käyttöliittymällä varustettu tablet-tietokone, jonka avulla on helppo hallita satapäistä työntekijäjoukkoa. Jokainen työntekijä kirjautuu omaan kustannuspaikkaansa, ruokatunnille tai vaikka sairaslomalle ja tiedot ovat välittömästi työnjohdon tarkasteltavissa. Kiho Työajan avulla rakennusalan tiedotevelvollisuus verottajalle täyttyy vaivatta. Liitettynä Kiho Ajopäiväkirjaan työaika työmaalla kirjautuu automaattisesti.

Suunniteltu parempaan työntekoon

Kiho Työaika on suunniteltu tiiviissä yhteystyössä alan vastuullisten osaajien kanssa. Se on luotu auttamaan kaikkia osapuolia. Kiho Työajan avulla työntekijät ovat aidosti tasa-arvoisia. Ammattiliitot suosittelevat järjestelmää, sillä se lisää läpinäkyvyyttä ja turvaa työntekijän asemaa.

Kiho Työajan ominaisuudet on suunniteltu siten, että se soveltuu monenkokoisiin vaatimuksiin. Kevyen rakenteensa ansiosta se soveltuu yhtä lailla pienten yritysten suoraviivaiseen käyttöön kuin isojen yritysten monimutkaisempiin vaatimuksiin.

Ominaisuudet

- Tunti-ilmoitukset verottajalle
- Kolmivuoroerottelu
- Rajapinnat palkanlaskentaohjelmistoihin
- Automaattinen TES-tulkinta
- Hallitaan web-käyttöliittymästä
- Asiakaskohtainen raportointi laskutukseen
- Toimii saumattomasti Kiho Tehtävien ja Kiho Ajopäiväkirjan kanssa
- Voidaan liittää saumattomasti yrityksen jo olemassaoleviin järjestelmiin

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 3.2 and up

...more ...less