Lanketti
Spinfire Oy
1.0.0 5.5mb

Lanketti on yrittäjille suunnattu palvelu erilaisten tositteiden ja dokumenttien hallintaan. Palvelun avulla kuvaat ja lähetät käteiskuittisi suoraan Ykköstilien kirjanpitoon.

Kuopion Ykköstilit Oy on auktorisoitu v. 1991 perustettu tilitoimisto, joka on myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 18 asiantuntijaa, joista kolmella on KLT-pätevyys ja kahdella TAL-Controller koulutus. Henkilökuntamme ovat alansa ammattilaisia - ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella ja ajantasatiedon päivityksillä! Noudatamme Hyvää tilitoimistotapaa kaikessa toiminnassamme. Yhtiömme on suomalainen perheyritys joka hallitsee myös kansainväliset kentät.

Kokonaisvaltaista palvelua

Palvelemme peruskirjanpidon sekä verotusasioiden lisäksi myös muissa yrityksen liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Lisäpalveluitamme ovat mm. taloushallinnon osa-alueiden täydelliseen ja osittaiseen ulkoistamiseen ja työnjaon suunnitteluun liittyvät ratkaisut ja asiantuntijapalvelut.

Tarjoamme yrityksille tärkeän informaation ja toimivan työnjaon luontiin tarvittavat työvälineet. Kehitämme myös asiakkaidemme taitoa lukea yrityksen talousraportteja.

Pk-sektorin yritykset tarvitsevat tänä päivänä saman tiedon kuin aikaisemmin suuret yhtiöt – nyt myös pk-sektorille on tarjolla välineitä ja asiantuntemusta tämän informaation aikaansaamiseksi meiltä. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin 300 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla. Alueellisesti asiakaskuntamme sektori kattaa alueen Sodankylä-Helsinki-Turku ja asiakkaidemme konsernien kautta yhtiöiden kotipaikkojen kautta maanosat Lähi-Itä, lähes kaikki Euroopan maat, Aasia ja Afrikka.

Luotettavuus

Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti ja se on merkki siitä, että yrityksemme on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimpana olemme mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään.

Kuopion Ykköstilit
PL 4000 (Viestikatu 7)
70601 Kuopio

Puh. (017) 266 8694
Fax (017) 266 8692

asiakaspalvelu(at)ykkostilit.fi

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less