CityHub
Microhub GmbH
3.0.2 7.4mb

Cityhub - ispravimo nepravilnosti i učinimo grad ljepšim.

Cityhub je modularna aplikacija smještena u cloudu i kombinira sve gradske servise na jednom mjestu. Sastoji se od nekoliko modula: za komunalno redarstvo, gradski prijevoz, športske objekte, CityPass itd. Mobilna aplikacija trenutno sadrži jedan modul, modul u cloudu za komunalno redarstvo koji omogućava pojednostavljeno prijavljivanje, pregled i komentiranje nepravilnosti i problema za građane.

1) Prijava

Preuzmite CityHub aplikaciju na vaš smartphone ili tablet. Možete se prijaviti kao anonimni korisnik ili koristeći Google ili Facebook prijavu. Aplikacija radi po principu da kada korisnik fotografira problem (nepravilno parkiranje, grafit na zidu, smeće na ulici...) sa geolokacijom koja se preuzme sa uređaja, problem se prijavi u cloudu.


2) Fotografiraj i objavi

Fotografiraj problem, odaberi kategoriju problema i pošalji. Tada će administratori grada delegirati problem nadležnoj službi odogovornoj za taj problem, i ona će riješti problem.

3) Problem riješen.

Geolokacija je priložena sa svakom prijavom i šalje se nadležnoj službi kako bi one mogle reagirati što prije i što prije ispraviti prijavljeni problem. Nakon što je problem riješen, administrator mjenja status problema u &nquot;Riješen&nquot; i korisnik koji je prijavio problem će biti obaviješten prilikom slijedeće prijava u CityHub. Ako se korisnik prijavio preko Facebooka ili Googlea, moći će pratiti riješavanje problema koje je prijavio putem kartice "Moje prijave".

Content rating: Teen

Requires OS: 4.1 and up

...more ...less