Verzekerings Collectief
Maakmijnapp.com
1.4 10.0mb

Welkom op de App van Verzekerings Collectief.

Verzekerings Collectief is gespecialiseerd in uw financiële zekerheid. Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij voor onze particuliere en zakelijke klanten actief op het totale gebied van verzekeringen en geldzaken. Voor al uw verzekeringen, uw hypotheek en uw financieringen geven wij u graag een deskundig en betrouwbaar advies.

Met 13 medewerkers behoort Verzekerings Collectief tot een van de grootste financieel dienstverleners van de regio. Die positie is vooral te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze kennis van financiële zaken én de service worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Daarbij is het persoonlijke contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Uw wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij u bieden wat het beste bij u en uw financiële positie past, nu en in de toekomst. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze manier van financiële dienstverlening. Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met een van onze adviseurs.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less