Arvum Accountants
Hestec internetdiensten
2 Varies with device
Arvum Accountants is een virtueel accountantskantoor dat gerund wordt door vierdejaars Accountancy studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het kantoor is volledig digitaal ingericht en in staat om alle financiële gegevens voor de fiscus, de Kamer van Koophandel en het Centraal Bureau voor de Statistiek in Standaard Business Reporting (SBR) aan te leveren. Ook de communicatie met de klanten is volledig gedigitaliseerd met behulp van een portaal. De klanten zijn in dit geval de bedrijven van het bedrijfspracticum van de HvA.

Arvum Accountants is opgericht met het doel om Accountancy studenten te leren omgaan met een moderne digitale kantooromgeving, zodat ze na afsluiting van hun opleiding over voldoende vaardigheden beschikken om in zo'n omgeving te kunnen werken. Daarnaast wordt de ontwikkelde kennis beschikbaar gesteld aan bedrijven. Met deze kennis kunnen de voordelen van SBR maximaal worden gerealiseerd.
Door Arvum zal de kennisontwikkeling van docenten, studenten en professionals worden gestimuleerd.

Arvum Accountants is a virtual accounting firm run by fourth-year Accountancy students of the Hogeschool van Amsterdam (HVA). The office is fully equipped digital and able to deliver. All financial information to the tax authorities, the Chamber of Commerce and the Central Bureau of Statistics in Standard Business Reporting (SBR) The communication with the customers is completely digitized by means of a portal. The customers in this case are the companies of the practical business of HvA.

Arvum Accountants was founded with the aim to cope with modern digital office environment, Accountancy students so they have to work. In such an environment after completing their training to ensure adequate skills In addition, the developed knowledge available to businesses. With this knowledge, the benefits of SBR are realized. Maximum
Arvum by the knowledge of teachers, students and professionals are encouraged.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less