NVM Business Duurzaamheidsscan
Initium Development B.V.
1.2 1.8mb

NVM Business Duurzaamheidsscan commercieel vastgoed

De NVM Business Duurzaamheidsscan commercieel vastgoed is een product van de NVM en is bedoeld voor NVM-Businessleden.

Met de NVM Business Duurzaamheidscan kunnen NVM Businessleden op een snelle en eenvoudige manier individuele kantoorobjecten beoordelen op hun duurzaamheid. De volgende thema’s worden onderscheiden om de duurzaamheid van een kantoorobject te bepalen:

1. Locatie en mobiliteit (25%)
2. Materialen (12%)
3. Energie (33%)
4. Gebruikskwaliteit (20%)
5. Water (10%)

Aan een kantoorobject wordt per thema een duurzaamheidsscore toegekend. De gewogen eindscore geeft een indicatie van de duurzaamheid van het betreffende kantoorobject.

De resultaten van de scan worden opgenomen in een overzichtelijke rapportage die de makelaar of taxateur aan zijn klanten kan verstrekken. Door de thematische en gestandaardiseerde opbouw kunnen gebouwen gemakkelijk met elkaar worden vergeleken. De rapportage geeft eigenaren en gebruikers daarmee op een snelle en eenvoudige manier inzicht in de duurzaamheid van hun kantoor en laat meteen zien op welke gebieden verbeteringen c.q. besparingen mogelijk zijn.

Gebruik en toepassing van de NVM Business Duurzaamheidsscan commercieel vastgoed is voorbehouden aan NVM-businessleden. Gebruik door niet-NVM-Businessleden is niet mogelijk.

Wij wensen u voorspoedige zaken met de NVM Business Duurzaamheidsscan.

NVM Business

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging van makelaars en Vastgoeddeskundigen. De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel onroerend goed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en geeft via educatie, research en productontwikkeling doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Daarnaast zorgt zij voor belangenbehartiging richting overheid en politiek. Voor vragen of opmerkingen omtrent de NVM Business Duurzaamheidsscan kunt u contact opnemen met G. Raven (g.raven@nvm.nl of 030-60 85 185).

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.0.1 and up

...more ...less