KIM AR
KIM Plus Delta
1.0 17.0mb

De KIM Plus Delta Augmented Reality app is ontwikkeld voor de industrie. Het creëert mogelijkheden voor veiliger, efficiënter en kwalitatief beter uitvoeren van onderhoud/maintenance werkzaamheden en inspecties.

Door augmented reality toe te voegen aan applicaties voor smartphone, tablet en smart glass ontstaat letterlijk een nieuwe dimensie. Aan de fysieke omgeving wordt een digitale werkelijkheid toegevoegd. De app herkend een object en geeft specifieke informatie over het object weer in het object. De monteur ziet direct voor zich welke handelingen uitgevoerd moeten worden en de inspecteur ziet in het object geprojecteerd waar de inspectiepunten zich bevinden.


Hoe werkt het?

• OFFLINE CONTENT - Richt de camera op een object (waarvoor offline content beschikbaar is) om de augmented reality te tonen.

• CHANNELS - Klik op het QR icoon en scan een KIM Plus Delta augmented reality QR code. De channel wordt geladen. Richt de camera op het object en de augmented reality content wordt getoond.

• HISTORY - Klik op het history icoon voor weergave van de lijst met eerder gebruikte channels. Selecteer een channel en richt de camera op het object om de augmented reality te tonen.


---------------------------------------------------------

Wij horen graag van je! E-mail ons als je feedback of vragen hebt: info@kimplusdelta.nl

---------------------------------------------------------

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less