TNT Innight Retouren
TNT Innight
1.2 0.7mb

TNT Innight retouren maakt van je smart phone in een handomdraai een barcodelezer! Handig en eenvoudig, ontworpen om zelf de regie te hebben over je retourzendingen. Het maakt de communicatie over retourzendingen veel efficiënter. Jij weet immers welke zending retour moet en waarom.

Met deze app kun je jouw retourzendingen zelf scannen. Je geeft aan of een zending urgent is en dezelfde nacht opgehaald moet worden. Is de zending niet urgent dan nemen we de retourzending de eerstvolgende nacht dat je nieuwe zendingen ontvangt, mee. De scan die jij maakt zorgt ervoor dat de retourzending op de ritlijst van de TNT Innight-chauffeur komt. Zo beschikt TNT Innight over de juiste informatie. De scan zorgt er ook voor dat je bedrijf weet dat je een retourzending verstuurt, dat scheelt dubbel werk!

Nuttige informatie, zoals partnummers, kun je ook invoeren. Jouw bedrijf weet zo exact welke retourzendingen ze de dag erop kunnen verwachten.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.2 and up

...more ...less