AMB Makelaars
Realworks BV
2.0 1.2mb

De AMB Makelaars App is een persoonlijke tool voor al onze klanten die een woning verkopen of een woning zoeken. AMB Makelaars heeft twee makelaarskantoren in 's-Hertogenbosch en Vught.

Zoekers zijn met deze App direct op de hoogte van ons aanbod. Maakt u al gebruik van de gratis zoekservice van AMB makelaars kunt u via deze App inloggen met uw eigen wachtwoord om alle objecten (ook van andere makelaars) die aan uw zoekprofiel voldoen te kunnen zien. Ook kunt u uw zoekprofiel aanpassen.

Verkopers kunnen met deze App inloggen in ons klantintranet om de voortgang van de verkoop zo op de voet te kunnen volgen. Alle bezichtigingen, biedingen en overige afspraken worden hierin bijgehouden.

AMB Makelaars...brengt u altijd thuis!
Jazeker, wij zijn hele goede makelaars. Maar zie ons vooral als een koetsier. Een die overal heel goed de weg weet. Voor wie geen straat, geen huis geheimen heeft. Die de plattegrond kent als zijn broekzak. Zo brengt hij je altijd thuis.
Eenmaal in de koets wordt samen de rit bepaald. Steeds over de kortste weg. Of je nu in of uit wilt stappen. Wat is de kracht van de koetsier? Hij weet precies waar hij moet zijn. Kent alle opstap- en halteplaatsen uit zijn hoofd. Dus brengt hij je altijd waar jij moet zijn. Deskundig, vaardig en betrouwbaar.

Diensten: Verkoop, Verhuur, Aankoop, Taxatie, Gratis Zoekservice, Hypotheken, WOZ bezwaar
Aangesloten bij: NVM, Funda, VastgoedCert, NWWI

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less