Boonen Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.7mb

Boonen Makelaardij te Venlo is een jong, ambitieus team, aangesloten bij de NVM. Het is in 2008 opgericht door Walter Boonen. Met z'n achtergrond als bouwkundig ingenieur en ervaring bij architectenburo's en aannemers vind hij dat verkoop anders kan. Transparanter, met meer aandacht voor de klant, minder poeha en een actievere manier van het benaderen van woningzoekenden. Met deze insteek is het kantoor inmiddels succesvol uitgegroeid tot een van de toonaangevende kantoren uit deze regio.

Wij vinden dat verkoop anders kan.
Bij Boonen Makelaardij staat full-service, actief en resultaatgericht centraal. Dat stelt daarom hoge eisen aan onze diensten en de communicatie met onze klanten.

Zelf uw woning verkopen.
Boonen Makelaardij stelt u ook in staat en reikt u daarvoor de benodigde instrumenten aan om uw huis op een professionele manier zelf te verkopen. Met onze zelf verkoop service kunt u veel geld besparen. Bel ons, en wij vertellen u hoe het werkt.

Wij doen ons huiswerk goed voor u !!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less