Cirkel Makelaars
Realworks BV
2.0 1.7mb

Dé App van de NVM makelaar en taxateur in het Kleverpark te Haarlem, Cirkel Makelaars!

De makelaars - Jan van Son en Bas Voûte - hebben samen ruim dertig jaar makelaarservaring in de regio Zuid-Kennemerland en zijn specialisten in verkoop, aankoop en taxaties van onroerend goed.
Cirkel Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen), waarborg voor kwaliteit, deskundigheid en service en heeft daardoor toegang tot de meest bezochte huizensite van Nederland: www.funda.nl.

Cirkel Makelaars is een fullservice makelaarskantoor, dat integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan en waar het belang van de klant altijd voorop staat.
Het kantoor van Cirkel Makelaars is gelegen in het hart van het Kleverpark te Haarlem, op drie minuten lopen van het Centraal Station en de binnenstad. Parkeren voor de deur!
U bent van harte welkom aan de Kleverparkweg 6 en anders komen wij graag bij u thuis.
We zijn 6 dagen per week geopend en (telefonisch) bereikbaar van 8.30-21.30 uur. Voor een persoonlijk gesprek, of gratis vrijblijvende waardebepaling van uw woning is het raadzaam van tevoren een afspraak te maken.

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less