De haan Makelaars
Realworks BV
2.0 1.6mb

Welkom bij de De Haan Makelaars app.

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!

Ons complete aanbod
Direct alle informatie
NVM makelaar
Favorieten opslaan
Zoeken in ons aanbod
Contact

Waarom deze app?
De Haan Makelaars is al jaren actief op de Veluwe. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om woningen te presenteren en te verkopen. Wij publiceren al op diverse websites maar beseffen dat er in de huidige markt meer nodig is om kopers op uw woning attent te maken. De moderne makelaar is een marketingorganisatie die oog heeft voor marktomstandigheden en resultaatgericht te werk gaat.
Bij De Haan Makelaars zeggen we: wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze. Het te koop aanbieden op Funda blijkt helaas niet meer toereikend te zijn. Er zijn extra (pr) middelen nodig om uw woning te onderscheiden. In dat kader bieden wij onze klanten een op maat gemaakt marketingplan, waarbij actief op zoek wordt gegaan naar kopers.

Ervaring, deskundigheid, kennis van de markt. Begrippen die van toepassing zijn op De Haan Makelaars. Voeg daarbij onze kwaliteitsgarantie (afspraak is afspraak) en u heeft een makelaar gevonden die zich onderscheid van alle anderen.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less