Grondsma Makelaars
Realworks BV
2.0 1.3mb

Welkom op de app van Grondsma Makelaars, uw persoonlijke aan- en verkoopmakelaar. Met een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de stad Groningen, het Westerkwartier (Marum, Leek e.o.) en Drenthe, een betrouwbare teamgenoot met kennis van zaken.

Grondsma Makelaars geeft de aandacht waar u recht op heeft. Een bewust kleine portefeuille garandeert de aandacht voor u en uw woning. Dit leidt tot snellere en betere resultaten. Verkopen en aankopen zie ik als teamwerk. Samen komen tot een strategie welke tot het optimale resultaat leidt. Enthousiasme, gedrevenheid, eerlijkheid, afspraak=afspraak, realisme en een gezonde dosis humor zijn voor Grondsma Makelaars de standaard.

Een negen tot vijf mentaliteit is uit de tijd. Het ijzer smeden als het heet is, ook buiten kantooruren. Daar bent u bij gebaat. Wilt u ook optimaal resultaat? Maak eens een afspraak om van gedachten te wisselen.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less