Hoekschoeman
Realworks BV
2.0 1.6mb

Hoekschoeman makelaars gaat mee met de tijd!


Nieuw pand
Hoekschoeman gaat medio juli verhuizen! Op steenworp afstand van de huidige locatie vond eigenaar Fulco Hoekerswever een prachtig pand met de juiste uitstraling aan de Arnhemseweg 11 in Amersfoort. Het toeval wil dat dit de locatie is waar in de jaren tachtig Schoeman makelaars begon en uitgegroeid is tot het grootste kantoor van de regio Eemland.

Van Schoeman naar Hoekschoeman
In 2008 heeft Hoekerswever het kantoor overgenomen en voortgezet als Hoekschoeman makelaars. “De grootste koerswijziging zit in de dienstverlening. Waar Schoeman zijn woningmakelaardij uitbreidde met nieuwbouw en bedrijfsmakelaardij, kiezen wij voor specialisatie in de bestaande woningmarkt.” licht Hoekerswever toe.

Staan als een huis!
Al vijf jaar wordt er hard gewerkt om bestaande woningen te verkopen en aan te kopen voor klanten. Door goed te luisteren waar mensen behoefte aan hebben en juist daarop in te spelen, wordt het positieve resultaat geboekt. “In een dalende markt nog steeds staan als een huis, is dan zeker zeer bijzonder,” zegt Hoekerswever met gepaste trots.

Verdieping dienstverlening
De komende jaren wordt de verdieping van de dienstverlening voortgezet. “Vooral bij het voortraject van de verkoop kunnen wij een belangrijke, adviserende rol spelen. Een mogelijkheid die wij verkopers graag aanbieden”, legt Hoekerswever uit. “Door vanaf het eerste begin mee aan tafel te zitten, kunnen wij bij de verkoop van veel meer waarde zijn.”

Echtscheiding
Bijvoorbeeld bij een scheiding moeten er zoveel zaken geregeld worden dat het vaak lastig is prioriteiten te stellen. Welke adviseur moet je inschakelen, wat doe je zelf en wat gaat het kosten? Hoekschoeman realiseert zich dat een makelaar in zo’n situatie een essentiële plaats inneemt en wil investeren in het bieden van een optimale dienstverlening gericht op de behoefte van verkopers. Hoekerswever: “Wij zetten ons netwerk graag in om de verkopers te ondersteunen en wegwijs te maken in dit soort lastige situaties.”

Verhuizing
Hoekschoeman makelaars wil en kan ook na de verkoop van dienst zijn. Denk aan het bieden van hulp bij de daadwerkelijke verhuizing, de selectie van een verhuisbedrijf en het inschakelen van een aannemer of schilder als dat nodig is.

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less