Homevision Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.7mb

Homevision Makelaardij, lid NVM en VastgoedCert gecertificeerd; Actief in de gehele regio Noord en Midden Limburg en omstreken (Roermond, Weert, Venlo e.o.). Een eigentijds kantoor met een eigen visie op dienstverlening, actief op het gebied van woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij (MKB), taxaties (ook NWWI), hypotheken en aankoopbegeleiding.
Een kantoor met een visie die verder gaat dan standaard. Voorop staan een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en maatoplossingen, gebaseerd op ervaring en deskundigheid. Dat vindt u bij Homevision; de makelaar die uw woning verkoopt alsof het zijn eigen woning is.

Bij Homevision bent u meer dan welkom. Als klant, maar vooral als partner met wie wij graag samenwerken. U kunt rekenen op onze maximale inzet: Professioneel en persoonlijk, deskundig en betrokken, ervaren, flexibel en vooral enthousiast!

Kennis met ons maken? Vraag een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan! Ook voor aankoopbegeleiding in de gehele regio!
Ons team staat voor u klaar!

Download nu gratis de Homevision app! U blijft zodoende volledig én snel op de hoogte van al ons aanbod, nieuwe objecten en interessante wijzigingen.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less