De App van HVMS; uw zakelijke partner in woning- en bedrijfsmakelaardij, woningmarktconsultancy, vastgoedmanagement, verzekeringen, hypotheken en financial planning.

Wij beschikken over zeven samenwerkende specialisten onder één dak en tellen inmiddels ca. 60 medewerkers verdeeld over de vestigingen in Zaandam en Castricum. Hiermee behoren wij tot één van de grotere makelaarskantoren in de regio.
De historie van HVMS gaat terug tot het jaar 1865. We weten dus als geen ander wat er in de regio leeft. We kennen de streek, de historie, de markt en .... de mensen kennen óns. We kunnen met trots zeggen dat wij als makelaarskantoor een begrip zijn in de regio!
Voor ons is betrokkenheid en een persoonlijke benadering van essentieel belang. We voelen ons betrokken bij uw zaken en geven u onafhankelijk advies. Wij bundelen kennis, ervaring en inzet met als uiteindelijke doel: op maat gesneden advies voor u of uw onderneming.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less