Makelaarskantoor IDELER
Realworks BV
2.0 1.7mb

Al 40 jaar de No-Nonsense makelaars van Haarlem!
Als middelgroot NVM-makelaarskantoor, gelegen midden in het centrum van de stad Haarlem, staan wij al 40 jaar als familiebedrijf klaar voor verkopers en aspirant kopers van woonhuizen, bedrijfspanden en combinaties hiervan.
Vanuit het karakteristieke winkelpand met de bolle oranje deur zijn wij binnen no time op locatie om u van dienst te zijn.

Wat zijn onze kenmerken?
* een NVM-kantoor met een geheel eigen werkwijze
* goed luisterend naar uw wensen
* een nuchtere en realistische kijk op de huizenmarkt
* een enthousiast, ervaren, juridisch onderlegd en deskundig team met een no-nonsense uitstraling en aanpak.
* veel ervaring met aan- en verkoop van onroerend goed in het centrum van Haarlem en wij zijn dus met recht 'UW STADSMAKELAAR'!

Deze kenmerken hebben ertoe geleid dat veel mensen, uit onafhankelijk onderzoek is gebleken naar volle tevredenheid, inmiddels de weg naar ons kantoor hebben gevonden.
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst over het zoeken naar de voor u geschikte woning, danwel indien u het plan heeft uw woning te gaan verkopen.
In dat geval komen wij vrijblijvend bij u langs om de beste verkoopstrategie te bespreken en wat daar zoal bij komt kijken.Wij vernemen graag van u!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less