Kocken Makelaars BV
Realworks BV
2.0 1.2mb

80 JAAR KENNIS & ERVARING
Kocken Makelaardij bestaat dit jaar (2012) 80 jaar! Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor. In 1932 opgericht in Purmerend, bedienen we vanuit ons kantoor in Purmerend, ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team en enthousiaste en zeer kundige makelaars, hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al 80 jaar bestaan is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

FULLSERVICE MAKELAAR
Kocken Makelaardij houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingspanden. Wij richten ons vanuit Purmerend op Groot-Amsterdam. Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de verkoop of aankoop van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden.

PERSOONLIJK
Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaardij beseft dat en adviseert daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek. U als opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het perspectief van waaruit wij u adviseren. Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. Alle medewerkers bij Kocken Makelaardij hebben dezelfde gedrevenheid: uw wensen realiseren met een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van ons advies. Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less