Kompas Makelaars
Realworks BV
2.0 1.7mb

Welkom op de App van Kompas Makelaars.

Met deze applicatie kunt u snel en eenvoudig het woningaanbod van Kompas Makelaars uitgebreid bekijken en uiteraard ook reageren.

Kompas Makelaars is al sinds 1976 graag actief voor u. Kompas is een jong, actief en modern makelaarskantoor en inmiddels al ruim 30 jaar marktleider in Spijkenisse. Daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om woningen te presenteren en te verkopen.

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!

De Kompas-App is persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van het laatste aanbod van Kompas Makelaars. Je kan op een handige manier door het aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, foto's, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Ook kan je woningen volgen en als favoriet maken, zodat je altijd op de hoogte bent van bijv. een prijswijziging. Vanuit contact kan je direct telefonisch of per email contact opnemen met de makelaar van de woning.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less